Nyhetsarkiv


Kenjo öppna rum

Vår idé är att skapa rum som är öppna för alla sinnen, ljusa och med stora glasvikpartier/vikdörrar (som du enkelt öppnar upp), men som samtidigt är varma och omslutande rum. Med våra vikdörrar kan ni öppna upp hela väggar för att sudda ut gränsen mellan inne och ute. Vi erbjuder svensktillverkade kvalitets vikdörrar med aluminiumprofiler – både ett oisolerat och isolerat system! Era mått är vår standard där vikpartierna tillverkas helt era önskemål! Det ger er total frihet och möjlighet att skräddarsy ert egna uterum och partier till väggfasaden. Glaspartierna skapar öppenhet då hela väggar kan öppnas upp. De passar till uterum, vinterträdgårdar, villafasader, kontorsmiljöer, balkonginglasningar – det är bara fantasin som sätter gränser. Köp dem som en enskild produkt eller som en del i ett komplett fristående uterum, friggebod, attefallshus eller fritidshus från oss – allt svensktillverkat.

Läs mer på vår hemsida www.kenjo.se

Läs mer...
 
Ollas Timmerstugor firar 30-årsjubileum!

Ollas Timmerstugor AB är det miljövänliga företaget som omfamnar och utvecklar denna gamla, fina svenska tradition att tillverka timmerhus av högsta kvalitet.

Att bygga i timmer ger ökat utrymme för egna idéer!

Vår tillverkning är inte bunden av färdiga element eller serieproduktion. Vi kan bygga efter våra standardtyper eller bearbeta dessa enligt önskemål.

Det innebär också att ni kan rita ert drömhem eller fritidsstuga precis som ni vill ha det och vi levererar.

Besök vår hemsida www.ollas.se för inspiration

Läs mer...
 
Undvik dyra vattenskador

LK Vattenfelsbrytare WSS är ett säkert sätt att undvika skador.

Vattenfelsbrytaren ger dig kontroll över vattnet i ditt hem - som i kök, badrum, tvättstuga och källare. Systemet stänger automatiskt av vattentillförseln om ett läckage upptäcks. Sensorer känner av dropp och läckande vatten och skickar signaler till huvudenheten som både larmar och stänger av vattnet via en motorventil monterad vid inkommande vatten.

Läs mer på vår vattenfelsbrytaren WSS på www.lksystems.se/sv/produkter/lk-vattenfelsbrytare/om-lk-vattenfelsbrytare

Läs mer...
 
Kampanj från Granitskivor

Kampanjen gäller utvalda hoar, övriga tillbehör gäller en stenbra rabatt om 25%!

Läs mer om vår kampanj på vår hemsida www.granitexperten.se

Läs mer...
 
Att tänka på innan offert från flyttfirma

Ska du flytta inom Göteborg och behöver flytthjälp? Att flytta till ny bostad är någonting som de allra flesta gör någon gång i livet. Oftast infinner sig en besvärlig och stressig känsla inför dessa tillfällen. Det är mycket att tänka på kring en flytt som inte enbart har med den fysiskt krävande delen att göra. Därför kan det vara bra med avlastning för att kunna fokusera på den administrativa delen av flytten. Som om det inte vore nog med adressändringar, eventuella möten med bank och mäklare, påskrivande av kontrakt m.m. Att anlita flytthjälp i Göteborg är ett mycket bra alternativ för den som behöver avlastning. De flesta som genomgår en flytt längtar ju efter att få komma i ordning i den nya bostaden så snabbt och smidigt som möjligt.

 

Både privatflytt och företagsflytt

När du anlitar en flyttfirma i Göteborg slipper du de tunga lyften och överlämnar besväret till professionella yrkesutövare. En professionell flyttfirma har inblick i processerna av alla delar av flytten. Firmorna känner väl till skillnaderna i processerna avseende flytt för privatpersoner respektive flytt för företag. Företag som anlitar flyttfirma gör det vanligtvis av skäl som effektiviserar flyttprocessen. Det medför att företaget inte riskerar avbrott och intäktsbortfall i verksamheten. För företag är det nämligen extra viktigt att flytten flyter på smidigt. Inte sällan rör det sig om större kontorslokaler och maskinhallar. Oavsett om man är privatperson eller företag och vill flytta inom Göteborg så finns det flyttfirmor som kan erbjuda en rad olika tjänster. Oftast kan man skräddarsy dessa tjänster efter behov. Det allra vanligaste är dock att man vill ha hjälp med så mycket som möjligt.

 

Vad kan man få hjälp med?

En flyttfirma kan hjälpa till med allt ifrån packning, demontering och emballering till uppackning samt möblering. I vissa fall hjälper även flyttfirmorna till med inredning i den nya bostaden. Många vill även ha hjälp med att få gammalt bråte transporterat till tippen. Det är ibland ofattbart hur mycket skräp man blir varse om i samband med en flytt. Givetvis står anlitad flyttfirma för lastbil och körning. Innan man anlitar flytthjälp i Göteborg bör man dock kolla upp så aktuell firma kan uppvisa försäkringsbevis. Saker och ting kan faktiskt gå sönder och dessutom kan kroppsliga skador uppstå. Flyttfirmor i Göteborg kan erbjuda samtliga typer av flyttar från och till hus, lägenheter och fritidshus. Ett tips är att ta kontakt med nordiskaflyttkompaniet.se / Nordiska Flyttkompaniet i Göteborg som är en allsidig flyttfirma.

 

God kommunikation

För en lyckad flytt krävs bra planering och kommunikation med flyttfirman. Ju fler som jobbar mot samma mål och mot att flytten ska bli så smidig och enkel som möjligt desto mer lyckad blir den. God kommunikation innebär även att man bör göra en noga avvägning om vilka tjänster som ska ingå innan man ger klartecken till flyttfirman.

 

Läs mer...
 
«FörstaFöregående12345NästaSista»

Sida 1 av 33