Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Kök > Köksinredning Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Köksinredning Leverantörer

Med rätt köksinredning skapar du ett personligt nytt kök. Det finns lika många köksinredningar som det finns smaker. Besök Bosidans anslutna företag och inspireras av ett nytt kök i den otroliga mängd olika köksinredningar som finns på marknaden. Vi kan nästan lova att du hittar ditt drömkök här.
 
 
Lidhults Kök & Interiör
Vi framställer våra kök enligt gammal hantverkartradition med modern teknik.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Smedstorps Snickeri AB - Köksinredning
Smedstorp Kök tillverkar personliga kök anpassade efter dina höga krav.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Hagaköket
Låt ditt nya Hagakök bli en naturlig samlingspunkt till vardag och till fest.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Marbodal AB
Hos oss finns ditt nya kök. Vackert, praktiskt och prisvärt.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Känn glädjen med ett nytt kök

Man blir lycklig av sådant som är välbyggt, genuint och genomtänkt och som känns äkta. Just den känslan får du i ett nytt kök. Precis som varje människa är unik, byggs varje nytt kök för att passa dig och dina nära, in i minsta detalj. Det finns ungefär lika många stilar på köksinredningar och kökskåp som det finns kökstillverkare. Det är förståeligt om beslutet känns svårt, eller så tycker ni att valet är den enklaste sak i värden. Ni kanske är så säkra på hur ni vill att det färdiga resultatet skall se ut och att de flesta alternativ går bort i första gallringen. Ett kök brukar ju få sitta ett tag när man väl har bytt ut ett gammalt, så tänk noga över behov, önskningar och idéer innan ni bestämmer er. Låt valet av köksinredning ta den tid det behöver. På så vis kommer beslutet att vara mer genomtänkt och förutsättningarna för ett lyckat resultat bli det bästa, som alla kan vara nöjda med.

 

Bomankök AB

Grytnäs 37
744 92 Avesta
Tel: 0226-181 80
Fax: 0226-181 40

Org.Nr: 556526-9197

Vi levererar allt ifrån utbytesluckor till kompletta kök. Det breda urvalet av skåp, luckor, bänkskivor och inredningar ger stora möjligheter till det personliga köket. Vi anpassar köket efter dina behov och önskemål med den bästa känslan och den högsta kvaliteten. Varje kök tillverkas bara för dig! På vår hemsida kan du låta dig inspireras och få ideér till ditt Nya Bomankök!

Hemsida Karta
 

Epoq Nordic AB

Ekonomivägen 4
436 33 Askim
Tel: 0771-31 00 30

Org.Nr: 556743-2108

Epoq är det kloka sättet att köpa kök. Du medverkar till våra låga priser genom att göra en del av planeringen själv. På Epoq's hemsida får du rådgivning från idé till färdigt kök. Epoq's kökskonsulenter hjälper dig med tips och ideer och kontrollerar att ditt kök blir funktionellt. Epoq köksutställningar finner du i Elgigantens butiker där du också kan välja vitvaror från ledande varumärken.

Hemsida Karta
 

Hagaköket Scandinavian Kitchen AB

Harbovägen 33
740 47 Harbo
Tel: 0292-702 70
Fax: 0292-702 90

Org.Nr: 556189-5920

Hagaköket står för flexibla och innovativa kök som sprider glädje. Det breda och intelligenta kökssortimentet är ett resultat av 85-årig hantverkskunskap. Välkommen in på vår hemsida för köksinspiration, 20 köksluckor, bänkskivor samt kökstillbehör för små och stora köksdrömmar.

Hemsida Karta
 

Lidhults Kök & Interiör

Box 33
340 10 Lidhult
Tel: 035-18 10 00
Fax: 035-18 10 18

Org.Nr: 556681-6400

Man blir lycklig av sådant som är välbyggt, genuint och genomtänkt. Som känns äkta. Just den känslan får du i ett kök från Lidhults. Precis som varje människa är unik, byggs varje kök för att passa dig och dina nära, in i minsta detalj. Vi har byggt kök med hantverkskänsla i över 50 år och känner fortfarande lycka över varje nytt kök. Det är en skön känsla som vi gärna vill dela med oss av. Ett kök från Lidhults blir en del av ditt liv - igår, idag, imorgon.

Hemsida
 

Marbodal AB

522 81 Tidaholm
Tel: 0502-170 00
Fax: 0502-170 00

Marbodal AB i Tidaholm är marknadsledare på kök. Huvuddelen av försäljningen sker genom en egen säljorganisation till bygghandeln, byggentreprenörer och husfabriker i Sverige och Norge. Företaget ingår i Nobiakoncernen, Europas ledande köksinteriörföretag.

Hemsida
 

Smedstorp Snickeri AB

Gårdlösavägen 53
273 98 Smedstorp
Tel: 0414-287 30
Fax: 0414-287 40

Org.Nr: 556046-3142

Smedstorp - tradition och förnyelse Vi vårdar det gamla hantverket. Vi tror på kvalitet och traditionellt hantverk i samspel med modern utveckling och digital utrustning. Vi tycker om att utveckla nya produkter genom att prova nya material och samarbeta med framstående formgivare. Utvecklingen inom köksinredning medför ständigt nya funktioner och innovationer. Det gör dagens kök till lättarbetade, snabbstädade och ergonomiskt riktiga arbetsplatser. Trender, färger, material och design förändras ständigt - men vi är noga med att behålla och slå vakt om vår långa hantverkstradition och kvalitetstänkande.

Hemsida Karta
 

Tibrokök AB

Verkstadsgatan 13, Box 84
543 21 Tibro
Tel: 0504-436 00

Org.Nr: 556555-0182

Att tillverka kök liknar i mycket att laga mat. Det kan göras enkelt, med halvfabrikat och lite billigare råvaror. Men snålar man in på råvarorna när man lagar Biff Rydberg så blir det bara pyttipanna.

Samma sak är det med kök. Det finns tusen sätt att tillverka kök enklare och med billigare material än våra. Och det görs också. Men om du letar efter ett riktigt bra kök, är det svårt att göra det bättre än vårt.

Traditionerna i Tibro går tillbaka i flera generationer. Många av yrkena går i arv. Hantverk tar tid och ska göra det också. Alla våra kök byggs på beställning. Bestämmer du dig för ett av våra kök mäter vi upp de exakta måtten hemma hos dig. Det är inte gjort i en handvändning. Alla detaljer är lika viktiga. Och vi ger oss inte förrän du blir nöjd. Och nöjd kommer du att bli. Glädjen över ett lågt pris är kortvarigt.

Glädjen över god kvalitet varar länge. God mat och goda kök skapar god stämning, vi lovar.

Hemsida Karta
 

Vedum Kök & Bad

Kvarnen, Box 3
530 10 Vedum
Tel: 0512-576 00
Fax: 0512-576 20

Org.Nr: F-skattsedel finnes

Kök, bad och livskvalitet.

Hemsida Karta
 

Åraslövs Köksinredningar

Åraslöv 1107
288 90 Vinslöv
Tel: 044-831 29
Fax: 044-831 05

Org.Nr: 556343-6178

Varje kök från Åraslöv Kök & Inredningar är individuellt utformat. När andra kökstillverkare talar om sortiment och standard som du ska anpassa dig till, talar vi istället om dina innersta önskemål. Och vi är beredda att gå långt, mycket långt. Du kan välja den skåphöjd du önskar. Bredder på skåpen anpassas. Även skåpdjupen kan göras efter behov. Du kan vara personlig vid utformningen av takanslutningar, krönlister, ljusramplister och övriga detaljer. Vinhyllor och vitriner kan bli individuella guldkorn i ditt kök.

Hemsida Karta