Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Interiör > Förvaring/Garderober Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Förvaring/Garderober Leverantörer

En bra förvaring och mycket garderober skapar ordning och reda i hemmet. Många gånger beror vårt kaos hemma på att vi har för lite utrymme att förvara kläder och saker. Idag finns det massor av smarta lösningar på förvaring och garderober. Besök Bosidans anslutna företag och hitta den förvaring eller garderob som passar i ditt hem.
 
 
KA Design AB
Utsökt design, endast de bästa materialen och skickliga hantverkare.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Komandor Design
Vi hjälper dig att designa det Du drömmer om och vill ha.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Mirro
Vi har gedigen, mångårig kunskap om garderober och inredningar.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Förvaring och garderober

Hur viktigt är det inte att ha utrymmen att förvara kläder, prylar och annat som man inte vill ha framme. Idag finns det fantastiska möjligheter på den svenska marknaden när det gäller garderober, garderobsinredningar och förvaringslösningar. Det finns förvaring till alla rum i bostaden allt från skjutdörrar till hela rum (walking closet). Kanske vill du bara ändra garderobsinredningen och då finns det massor av smarta lösningar att välja på. Se över dina behov av förvaring och skapa en garderobsmiljö som flyter in i din övriga inredning. På Bosidan hittar du de senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer av garderober och förvaring.

Länktips: Färg/TapeterMöblerGolvDörrarFönster

 

KA Design AB

Fabriksvägen 4
372 52 Kallinge
Tel: 0457-45 04 40
Fax: 0457-45 03 52

Org.Nr: 556480-1636

Söker du någonting extra? Ställer du höga krav på materialval, design och kvalité? Vill du själv vara med och utforma lösningar som passar just dig och dina önskemål? Sedan lång tid tillbaka har KA Design arbetat med att tillverka skjutdörrar och inredningar åt kunder med högt ställda krav. Personer för vilka hemmet och bostaden betyder lite mer. Där god funktion ska kombineras med så mycket annat. För oss är design, detaljarbete, materialval och finish något som tillsammans skapar en tilltalande helhet. När du funderar över hur just du vill ha det, ska du veta att du får det bästa om du väljer KA Design. Och kunna känna dig både nöjd och stolt därhemma. På följande sidor kan du läsa mer om våra olika serier av dörrar och inredningar. Allt anpassas till din hemmiljö.

Hemsida Karta
 

Komandor Design

Lagegatan 24
262 71 Ängelholm
Tel: 0431-141 30

Org.Nr: F-skattebevis finnes

Vi erbjuder ett av marknadens största urval av material till skjutdörrar o inredningar. Vi har ett modernt designprogram som visualiserar ditt projekt framför dina ögon. Det är du som bestämmer utseendet på dörrar och inredning från oss. 10 års garanti. Vi har allt du har tänkt dig. Prisvärda skjutdörrar, garderobsinredningar och dressingrum med hög kvalité.

Hemsida Karta
 

Mirro

Linnégatan 2
554 54 Jönköping
Tel: 036-333 19 50

Org.Nr: 556535-6127

Det är insidan som räknas, sägs det. Det håller vi med om. När det gäller människor i alla fall. Men när det kommer till garderober så tycker vi nog ändå att ytan är minst lika viktig. Vi har tagit för vana att dra allt till sin spets när det gäller material, funktioner, inredning och våra smarta lösningar. Garderoben är ju en plats där du inte bara förvarar, utan också exponerar dina kläder, skor och accessoarer, så att du lätt hittar dem. Därför har vi tagit det här med skjutdörrsgarderober ett steg längre. Till ytterligheten. Våra designers har näst intill bara yta i sina tankar. För deras del handlar det om riktigt bra material och en känsla för form. För din del handlar ytan om hur du vill ha det i ditt hem. Vi tillverkar dina dörrar först när du har bestämt dig för hur du vill ha dem. Det gör att du kan sätta ihop din alldeles egen lösning. När du väljer hur dina skjutdörrar ska se ut väljer du först hur många fält du vill att dörren ska vara indelad i – ett, två, tre eller ännu fler. Därefter bestämmer du fyllning, profiler och om du vill ha dekor i sidoprofilen. Dina val gör du när du när du beställer dörren. Våra skjutdörrar kan göras upp till 1480 mm breda och 2700 mm höga och du kan välja mellan många olika, omsorgsfullt framtagna ytor till skjutdörrarna och flera varianter av inredningar.

Hemsida Karta