Oktopal AB


Vi på Oktopal är experter på hus!

Hos oss beställer du bland annat överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, fuktmätning, fuktsanering samt radonmätning och radonsanering.

Vi finns nära dig som köpare eller säljare av hus i Jämtland. Vi är sex kvalificerade besiktningsmän med en bred, samlad kompetens i byggnadsteknik, energifrågor, fuktproblem och problem med radon.

Vi har också egna montörer med mångårig erfarenhet av både fukt- och radonsaneringar.

Luftvärmepumpar

Vi monterar de flesta märken av luftvärmepumpar. Vi rekommenderar ofta IVT:s luftvärmepumpar eftersom de är byggda för att producera värme i första hand. Luftvärmepumpar kan ju som bekant också användas som luftkonditionering och där lägger de flesta andra märken sitt krut. Det är därför IVT har toppresultat på www.energimyndigheten.se

IVT:s pumpar är så utvecklade för vårt klimat att de ger mer energi än det tar till minst -30°.

Vi säljer marknadens mest effektiva luftvärmepump IVT. Den finns i fyra olika utföranden och i våra paket ingår 10 års garanti på kompressorn, montering mm.





Samuel Permans Gata 2
881 30 Östersund
per-johan@oktopal.se
www.oktopal.se
063-12 35 30(Telefon)
0703-15 54 17
556669-0144 (Org. Nummer)



 
Bransch:
Överlåtelsebesiktning Ventilation Försäljning/Installation Energideklaration Fuktutredning Energibesiktning Radonutredning Värmepumpar Försälj./Installation Larm Installatörer Kontrollansvarig

Kommun:
Jämtlands län Strömsund Åre Östersund Härjedalen Ragunda Berg Krokom Bräcke