Installationsgruppen Bohuslän


Comfort Henån B.Johanssons Rör är ett av Henåns största företag inom branschen med idag 5 montörer och totalt 8 anställda. Företaget grundades i början av 1950-talet av Bertil Johansson och blev den 2/11 2009 Comfort butik. Comfort är Sveriges största VVS.installationskedja och består av över 130 anslutna företag och mer än 1800 certifierade montörer.

Det som vi lägger tyngden på är att ge dig som kund en helhetslösning oavsett om det gäller att köpa ett nytt handfat eller att byta värmesystem. På köpet får våra kunder den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja. Vi erbjuder totalentreprenad när det gäller VVS, EL och BYGG.

Vi har också en butik på ca 120 kvm med en utställning där våra kunder kan inspireras av ett flertal badrumsmiljöer, värmepumpar, kakel, mm. Vår burik är bemannad med kunnig personal som sätter dig som kund i första rummet. Här kan du få tag i ett från kopplingarna till ett komplett badrum eller varför inte en värmepumpinstallation. B.Johanssons Rör ingår i installationsgruppen Bohuslän där också Sotenäs Rör i Kungshamn, Peterssons Rör i Ljungskile och  Erling Ohlssons Rör i Lysekil ingår.

Miljön är en ständig aktuell fråga och därför har vi på Comfort Henån även fokuserat på att finna lämplinga energikällor som är skonsamma för miljön.





Företagsvägen 5
473 31 Henån
info@comforthenan.se
www.comfortinstallationsgruppen.se
0304-309 49(Telefon)
556583-0410 (Org. Nummer)



 
Bransch:
Kakel/klinker Försäljning Badrumsrenovering Hantverkare Värmepannor Försälj./Installation VVS Pelletsbrännare Försäljning/Installation Vattenrening Kakel/klinkersättning Värmepumpar Försälj./Installation Pelletskaminer Försäljning/Installation Pelletspannor Försäljning/Installation Badrum Försäljning Rörarbeten

Kommun:
Västra Götalands län Orust Stenungsund Tjörn