Installationsgruppen Bohuslän


Comfort Uddevalla Petersons Rör har idag 5 montörer och är totalt 7 anställda. Företaget grundades år 1952 av Wilhelm Peterson och blev den 18/2 2013 Comfort-butik. 19/9 2013 flyttade butiken till köpcentrum Torp. Comfort är Sveriges största VVS.installationskedja och består av över 130 anslutna företag och mer än 1800 certifierade montörer.

Det som vi lägger tyngden på är att ge dig som kund en helhetslösning oavsett om det gäller att köpa ett nytt handfat eller att byta värmesystem. På köpet får våra kunder den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja. Vi erbjuder totalentreprenad när det gäller VVS, EL och BYGG.

Butiken på Torp är ca 400 kvm med en utställning där våra kunder kan inspireras av ett flertal badrumsmiljöer, värmepumpar, kakel, mm. Vår butik är bemannad med kunnig personal som sätter dig som kund i första rummet. Här kan du få tag i ett från kopplingarna till ett komplett badrum eller varför inte en värmepumpinstallation. fd Petersons Rör ingår i Installationsgruppen Bohuslän där också  fd Sotenäs Rör i Kungshamn,  fd Bertil Johanssons rör i Henån och fd Erling Ohlssons Rör i Lysekil ingår, alla medlemmar i Comfortkedjan.

Miljön är en ständig aktuell fråga och därför har vi på Comfort Uddevalla/Torp även fokuserat på att finna lämplinga energikällor som är skonsamma för miljön.





Almåsvägen 2
451 76 Uddevalla
info@comfortuddevalla.se
www.comfo
0522-201 07(Telefon)
556583-0410 (Org. Nummer)



 
Bransch:
Kakel/klinker Försäljning Badrumsrenovering Hantverkare Värmepannor Försälj./Installation VVS Pelletsbrännare Försäljning/Installation Vattenrening Kakel/klinkersättning Värmepumpar Försälj./Installation Pelletskaminer Försäljning/Installation Pelletspannor Försäljning/Installation Badrum Försäljning Rörarbeten

Kommun:
Västra Götalands län Lilla Edet Munkedal Strömstad Tanum Trollhättan Uddevalla Vänersborg