Björns Grävtjänst i Umeå AB


Björns Grävtjänst är ett  företag som utför grävning, anläggningsarbeten och kranbilstransporter åt privatpersoner och företag i Umeå med omnejd.

Med ett nära samarbete och ett noggrant arbetssätt är  vi en trygg partner för er. Kvalitet och kundservice är ledord för oss. Varmt välkomna att kontakta oss för en diskussion om det ni vill ha utfört.

När det gäller grävmaskinsarbeten hjälper vi er med allehanda markarbeten med specialinriktning på dränering med platonmatta eller isodrän grundisolering . Vi utför även enskilda avlopp ( trekammarbrunn reningsverk infiltration markbädd med mera). Fråga oss gärna om plattläggning och trädgård vid övriga grävarbeten. Transporter utföres med lastväxlare (olika flak används för olika körningar). Vintertid är det snöröjning , sandning och snöbortforsling som står på agendan. Dessutom säljer vi sand , matjord och alla sorters grus ( kross , makadam ).



Stöcksjö 63
905 80 Umeå
info@bgtab.se
www.bgtab.se
0706-70 87 88(Telefon)
556796-4241 (Org. Nummer)



 
Bransch:
Gräsmattor Försäljning/Anläggare Stensättning Sand, grus, singel m.m. Trädgårdsanläggningar Träd- och Skogstjänster Uthyrning maskiner m.m. Markarbeten Anläggare Dränering Pool/Spa Anläggare Snöröjning Fuktisolering Avloppsarbeten

Kommun:
Västerbottens län Nordmaling Robertsfors Umeå Västernorrlands län Örnsköldsvik Vännäs Vindeln Bjurholm