Allmoge Snickerier


Allmoge Snickerier är specialister på att hjälpa våra kunder till vackra lösningar på pardörrar, enkeldörrar och fönster, framför allt i gammal allmogestil. Vi tillverkar även måttbeställda fönsterbänkar, dörrfoder, fönsterfoder, golvsocklar och salningar.

Byggnadsvård är viktigt när det gäller gamla hus. Många gamla fina hus har förstörts genom att man bytt ut gamla vackra dörrar och fönster till något som inte alls passar in på huset. När man pratar om byggnadsvård så kan man välja mellan att restaurera eller ersätta med nytt. Att köpa nya fönster och dörrar, men i gammal stil, är många gånger ett bättre och billigare sätt än att vårda sina gamla hus än att restaurera det gamla.

Från oss får man funktionella fönster och dörrar med en bra isolering samtidigt som man behåller det gamla vackra utseendet. Vi hjälper er med att rita upp fönster och dörrar skalenligt så att ni ser att utseendet blir som ni har tänkt er, att proportionerna mellan bredd och höjd blir rätt, att spröjs linjerar m.m. Att ersätta gammalt med nytt men i samma gamla stil är byggnadsvård där man kombinerar gammalt med nytt på ett bra sätt.



Sågmyravägen 22
793 30 Leksand
info@allmoge.se
www.allmoge.se
0247-645 80(Telefon)
0247-144 50(Fax)
556624-9479 (Org. Nummer)



 
Bransch:
Dörrar Leverantörer Fönster Leverantörer

Kommun: